Deze accommodaties zijn geschikt voor de vroege vutters tot de avontuurlijke gepensioneerden die van privacy houden en wat fitter zijn. Het terrein op dit vakantie parkje heeft wat stijlere stukken om bij de accommodaties terrecht te komen!

Chalet Margardida

Een comfortabel vakantie chalet op een kleinschalige Quinta. Lekker bedden, luxe keuken en de sfeer en geur van hout. Ontbijten in het zonnetje, lunchen op je terras met een lekker lokaal wijntje en daarna lekker plonsen in het zwembad. Vakantie hier kan ook met vrienden of familie in het andere chalet of de safaritent. Op deze wijze wordt het bijna een privé Quinta! Samen eten op het grote gezellige terras met BBQ of trap een balletje op het voetbalveldje.

Door |2021-02-23T15:31:51+00:00januari 18th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Chalet Margardida

Chalet Alfazema

Tussen de heuvels op de Quinta is het goed toeven. Landelijk gelegen maar niet afgelegen. De rust en ruimte bij het prachtige zwembad en dit heerlijke houten chalet, geven je de tijd en energie die je nodig hebt om je weer op te laden voor het gewone leven. Of wat dacht je van een romantisch uitje met zijn tweetjes, samen zijn in het gezin of gewoon er even tussen uit! Ontdek de boomgaard, de moestuin en de dieren op de Quinta. Ontdek de prachtige omgeving en mooie stranden. Neem de tijd!

Door |2021-02-23T15:33:55+00:00januari 4th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Chalet Alfazema

Glamping Tenda Bambu

Glamping, niets anders dan buiten leven. Wel wat luxer dan in een gewone tent. Met heerlijke bedden, prachtige tuinmeubels, privé BBQ, complete kitchenette in de tent en ook nog een grote privé keuken en badkamer in een separaat gebouw. Buiten leven tussen bamboe en boomgaard, vlak bij het zwembad en de speeltuin. Glamping is om ervaren te worden!

Door |2021-02-23T15:36:21+00:00januari 18th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Glamping Tenda Bambu