Welkom bij Casa Cantiga vakantie accommodaties.

Op deze pagina kun je de beschikbaarheid zoeken voor de accommodaties op ons vakantiepark casa cantiga aan zee en bij Quinta do Carmo“.  Handig voor het zoeken van een accommodatie in door jou gewenste periode.

Vaak valt er nog wat te schuiven of is het leuk om 2 accommodaties te combineren. Open hiervoor de reserveringspagina´s van diverse accommodaties in diverse tabs in je browser.  Je kunt dan handig alternatieven bekijken en op elkaar laten aansluiten. Vanuit elk gekozen  zoekresultaat op deze pagina kan dat eenvoudig.

Voor in het hoogseizoen(JUli en Augustus) hebben we voor verschillende accommodaties aankomst op Zaterdag en Vrijdag, dus verschijnt de gewenste accommodatie niet altijd direct in het scherm alszijnde beschikbaar, verschillende data invullen helpt! zaterdag-zaterdag Cançao, Canto, Cançoneta, Tendas, Pomar, Tapada, Palmeira, Solmar. Vrijdag – vrijdag Glamping Cabins o Figo, o Medronho, Rode Ford Truck, alle 3 de huizen van Quinta do Carmo.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en hopen je snel te begroeten in het zonnige Portugal!

 

Search


Sort by
Ascending Descending
  • List view
  • Grid view