Nieuw sinds  zomer 2017

Laat u verrassen in een van onze 3 nieuwe glamping Portugal accommodaties.  Volg de voortgang op onze facebook pagina!

Ze staan op ons nieuwe terrein naast het huidige Casa Cantiga. Op de ruim 7000 nieuwe m2 hebben we ons huidige zwembad uitgebreid met een ondiep zwembad van 5 x 7  meter. Met gedeeltelijk 20 cm en 50 cm diepte wordt dit een groot speelplezier voor de baby´s, peuters en alle kids. Het zwembad heeft een groot (200 m2) terras bij,  met relax en loungeplekken bij het volledig omheinde zwembad.

Tevens is er een

  • een nieuwe dierenweide met o.a. geitjes.
  • Een hele grote speel hal / activiteiten hal om te voetballen, basketballen, badminton en tennisen, etc. etc.
  • Een grote tuin met mooie bomen en struiken en bijzondere plekjes om te zitten of spelen en te verstoppen.

Glamping Portugal Cabins

2 glamping Portugal locaties met elk 2 houten cabins. Een ruime cabin voor de ouders met een 2 persoonsbed, kast en zithoekje. Aansluitend heeft het een overdekt terras van zo´n 16 m2 met een buiten keuken en eettafel, hangmat, luie stoelen worden ook niet vergeten. Nabij staat de extra cabine voor de kinderen met stapel bed en losbed (maximaal 3 kids). De buitenkeuken is volledig ingericht met gasfornuis, barbeque, koelkast, nespresso- en normaal koffiemachine, ook aan o.a. staafmixer, waterkoker, tosti-ijzer wordt gedacht.

De plek is ruim met  zon en ook voldoende schaduw. De ligging zorgt voor voldoende privacy. U heeft uw eigen prive badkamer, dichtbij uw Glamping accommodatie. In de centrale sanitair/keuken units naast uw prive badkamer ook nog een gemeenschappelijke “afwas” keuken voor de 3 glamping portugal vakantie accommodaties . In deze keuken ook nog aanwezig o.a. diepvries, magnetron voor gemeenschappelijk gebruik.

Glamping Portugal “Camper”

Naast de cabins, een bijzondere “camper” voor max 4 personen. Een oude rode Ford Truck uit 1972 met een camper opbouw van hout. Het biedt een 2 persoons bed “boven” de cabine van de truck, een stapelbed achterin en een klein zithoekje met openslaande deuren naar buiten.  Naast de truck een royaal overdekt terras met buiten keuken en eettafel. De buitenkeuken volledig ingericht met gasfornuis, barbeque, koelkast, nespresso en normaal koffiezetter, ook aan staafmixer, waterkoker, tosti-ijzer wordt gedacht. Hangmat en zitje worden ook niet vergeten

De ligging zorgt voor voldoende privacy. U heeft een prive badkamer dichtbij uw accommodatie in de centrale sanitair unit voor de 3 glamping portugal vakantie accommodaties .  In de centrale sanitair/keuken units naast uw prive badkamer ook nog een gemeenschappelijke “afwas” keuken voor de 3 accommodaties . In deze keuken ook nog aanwezig o.a. diepvries, magnetron voor gemeenschappelijk gebruik.

Facebook album Ford Truck Camper

 

We lopen met onze website achter bij de voortgang van de bouw van de nieuwe vakantie accommodaties. Kijk daarom op onze facebook pagina voor meer informatie of neem contact op met Sandra.