holiday glamping tent bambu Mid Portugal safari style

Glamping in Portugal

Buiten leven op Quinta do Carmo in deze heerlijke glamping vakantie accommodatie met de luxe van een huisje.  Te midden van de natuur en op kleine afstand van een plonsje doen in het grote zwembad, lekker grillen op een echte portugese BBQ of je kinderen zien genieten in de speeltuin en bij de ezel! De accommodatie is zowel prima geschikt voor z´n tweetjes als voor een groot gezin met 4 kids!

Het privé terras

De in midden Portugal gelegen glamping tent, heeft twee grote eigen terrassen. De ene voor de tent, de andere een klein stukje verder op onder mooie bomen. Volop zon, volop schaduw! Ligbedden ontbreken niet voor extra gemak. De ligging zorgt voor meer dan voldoende privacy.

öko-lodge bambu_ ferien mit kinder Portugal

[mphb_availability_calendar id=”11932″]

Reserveer deze accommodatie

[mphb_availability id=”11932″]

Glamping_Campismo glamoroso perto Nazaré_tenda bambu
öko lodge Silberkuste Portugal_glamping zelt bambu

De inrichting van de glamping tent Portugal

De glamping tent heeft 25 m2 binnenruimte en heeft 2 slaapkamers en een keukentje. De ouder slaapkamer heeft een ruim 2 persoonsbed (160×200), de kinderkamer heeft 2 stapelbedden (90×200). Een hele grote klerenkast wordt gedeeld. Het keukentje is voor “ontbijt en koffie” en heeft een kleine koelkast, koffie/thee apparatuur, etc.

Privé badkamer en keuken

Jullie eigen prive sanitair gebouw met prive keuken bevindt zich op zo´n 25 meter afstand van de Glamping accommodatie. Gelegen naast het gemeenschappelijke terras met BBQ. De ruime keuken is voorzien van een inductie kookplaat, koelkast, magnetron, wasmachine, etc.. Er is een ruime afwasplaats met uitzicht over de fruit bomen en velden.
U dient uw eten op bij de Tenda of op een eigen tafel op het naastgelegen gemeenschappelijke terras.

private bathroom and kitchen at 25 m_tenda bambu_glamping portugal
prive keuken bij vakantie glamping bambu midden portugal
casa de banho privado tenda bambu glamping nazaré

Wifi en parkeren

Er is een gratis draadloos wifi netwerk aanwezig op het vakantie park en u heeft een privé parkeerplaats op zo´n 50 meter van uw glamping tent Portugal.

De geschikte vakantie periode

Glamping Portugal in de tenda Bambu is een plezier van April tot en met September, kom genieten in een heerlijk klimaat!

Vakantie Services

Om niet alles te moeten meeslepen en dus je vakantie plezieriger te maken hebben we diverse services beschikbaar. Daarnaast kijk ook eens voor ons “eten en drinken” concept die onverwachte kosten voorkomt. In geval dat een van u te maken heeft met Coeliakie, kijk op de gluten vrije vakantie pagina.

Meer informatie nodig ?

Interesse? Bekijk dan ook de prijsinformatie voor de accommodatie, of neem contact op met de Nederlandse beheerders Sandra en Maurice of kijk voor meer informatie op Quinta do Carmo, op onze Facebook Casa Cantiga pagina of Zoover.

Kijk voor beschikbaarheid van deze accommodatie

[mphb_availability id=”11932″]

Quita do Carmo, Casa Cantiga en glamping in Portugal

Op beide locaties zorgen Casa Cantiga eigenaren Sandra en Maurice voor de beste glamping vakanties in Portugal. Bij ons staan de glampings niet “hutje mutje”  Hier op Quinta do Carmo maar slechts 1 tent in een kleine vallei. Je deelt de valei met 2 houten huizen op ruime afstand. Dit is hoe glamping bedoeld is geweest. Vakantie in Portugal met rust, ruimte en luxe in een mooie tent!