glamping vakantie Portugal Casa Cantiga kindvriendelijke resorts

Portugal, vakantie, GLAMPING!!!

Jeetje, wat nu weer? Glamping vakantie Portugal?  Ja zeker, probeer het! Dit is camperen zonder stress met stijl en alles staat voor je klaar!

Casa Cantiga heeft voor jouw volgende vakantie,  diverse glamping accommodaties op een rijtje gezet op onze 2 vakantie parkjes in Portugal.  Dus niet allemaal van diezelfde glamping tenten op een rijtje. Maar anders en kleinschalig en kindvriendelijk en vooral ook gezellig. Jeetje!

Een prachtige plek om lekker in de hangmat te liggen en wat te drinken bij het zwembad. Om een boekje te lezen bij je glamping accommodatie of om erop uit te trekken in de omgeving.

We zitten vlak bij de kust in midden Portugal aan de Zilverkust nabij de badplaats Nazaré. Deze badplaats is beroemd van de grootste golven ter wereld! Ontmoet de vriendelijke Portugezen en geniet van de Portugese keuken en de vele prachtige stranden.

Onze locaties zijn “no stress” en ook aan privacy is veel aandacht besteed zodat je je lekker op jezelf kan voelen, met zijn tweetjes of met de familie.

Kijk voor beschikbaarheid & online reserveren

Glamping vakantie Portugal – “no stress”

Geen stress met het opzetten van je tent, tevens geen stress van te kleine staanplaatsen en zeker geen stress van  ….. eigenlijk niks! Dat is een glamping vakantie in Portugal bij Casa Cantiga. Al onze glampings hebben de ruimte, staan in de natuur en zijn van heerlijk hout. Ze hebben een lekker bed en een ruim overdekt terras en natuurlijk een prive keuken en badkamer.

 kindvriendelijke vakantie Glamping

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal Alcobaça

kindvriendelijke vakantie Glamping

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal houten bungalows
Glamping vakantie Costa da Prata Portugal kindvriendelijk

casa cantiga glamping portugal

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal

casa cantiga glamping portugal

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal 28 prive afwas plek
Glamping vakantie Costa da Prata Portugal kleinschalig

casa cantiga glamping portugal

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal voorbeeld prive keuken

casa cantiga glamping portugal

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal voorbeeld prive badkamer

Glamping op het vakantie park Casa Cantiga

Op het kindvriendelijkste vakantie park Portugal  zijn 4 mooie glamping accommodaties. Je kunt op reis in de rode Ford Camper. Deze oude rode truck is omgebouwd tot een prachtige camper met 4 slaapplaatsen.  Achter het stuur worden fantasierijke reizen beleefd of lekker een boekje gelezen op de ruime voorbank.

In de houten cabins “o Figo” en “o Medronho” heeft u alle rust en ruimte om lekker samen te zijn maar toch ook een beetje appart. Elke accommodatie heeft een eigen cabin voor de kids en eentje voor de ouders. Ook leuk om vrienden mee te nemen!

Dan hebben we nog de Tendas Toca. Deze glamping accommodatie bestaat uit 2 houten huisjes met 3 lagen tentdoek als dak. Ze zijn gebaseerd op de Engelse camping Pods. Alleen veel hoger en ruimer. Ze staan direct naast elkaar, eentje met 4 slaapplaatsen, de andere met 2 slaapplaatsen.

Al deze heerlijke glamping vakantie Portugal accommodaties hebben een eenvoudige keuken op het eigen overdekte terras. Ze hebben een prive afwas plek in de gemeenschappelijke afwasruimte en een ruime prive badkamer. Beide gelegen in de centrale sanitair unit op korte afstand van de glamping accommodaties.

Glamping vakantie op de Portugese Quinta do Carmo

De kleinschalige Quinta do Carmo ligt op korte afstand van Casa Cantiga. Vakantie tussen de hellingen vol met fruitbomen. Hier zijn 2 luxe houten huizen die samen een groot zwembad delen.  Deze prachtige houten glampings zijn goed geisoleerd, luxueus ingericht en dus geschikt voor het hele jaar “buiten wonen”. Kijkt u maar eens voor het lavendel gevoel in Casinha “Alfazema” of ontmoet de zonnige magrieten in casinha  “Margarida”.

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal Quinta do Carmo

kindvriendelijke vakantie Glamping

Glamping vakantie Costa da Prata Portugal Quinta do Carmo Nazare
Contact
Beschikbaarheid & reserveren