Als de kids het naar hun zin hebben ….

Een kindvriendelijke vakantie Portugal begint bij Casa Cantiga want “Casa Cantiga en kinderen” is een fantastische combi voor een heerlijke kindvriendelijke gezinsvakantie in Portugal! We zijn vermeld in diverse “kids proof vakantie reisgidsen”. Lees het gastenboek er maar op na!

Portugal is een kindvriendelijk land en Portugezen zijn dol op kinderen, Ze laten je dat ook regelmatig merken. Er is bijvoorbeeld geen plek waar je je kinderen op vakantie zo rustig mee kunt nemen naar een restaurant, ongeacht het tijdstip!

Spelen zit bij Casa Cantiga in het bloed. Met een enorme hoeveelheid spelletjes en ruimte om te spelen, rennen en dollen, vliegt de tijd voorbij. Maar ook in de omgeving is er van alles te doen en beleven!

kindvriendelijke vakantie portugal

Op Casa Cantiga vakantie park

2 verwarmde zwembaden

Grote sport/speelhal
Kom samen tafeltennissen, doe badminton, speel soft tennis, basketbal, voetballen, etc. etc.
Voor de kleintjes is er een heerlijke speelboot om aan het roer te staan, te klauteren en vissen.

Minigolf & jeu de boules

Speelbos

kindvriendelijk-op-vakantie-in-Portugal

Kindvriendelijke vakantie Portugal

Kinderen komen niets te kort bij Casa Cantiga het kindvriendelijkste vakantie park Portugal. Zeker ook niet op Quinta do Carmo en bij het strandappartement SolMar. Alle 3 onze locaties zijn een plek waar de kinderen zich snel thuis voelen en vaak zo druk zijn met spelen dat ze niet weg willen!
Onze terreinen zijn volledig omheind en hebben volop leuke speelgelegenheden.

Zo kunt u met een gerust hart genieten van onze kindvriendelijke vakantie Portugal accommodaties.

Probeer eens een Glamping accommodatie met kids!

Best een beetje spannend…..een eigen “huisje” voor de kids, maar wel vlakbij hoor!
De vraag is vaak wel;  spannend voor wie? Voor de kids of voor de ouders? Ach, na een eerste nacht is het resultaat altijd DUBBEL plezier!

Kijk voor onze Glamping mogelijkheden met kids

Speeltuinen en dieren

Tussen de olijfbomen hebben wij een gezellige speeltuin gemaakt bij Casa Cantiga. De kids kunnen zich uitleven op de trampoline, op de schommels, in de boomhut of in de zandbak. Of knuffelen met onze beestenfamilie; Melly het hondje – alle mans vriend-, Cleo(patra) de poes – kampioen salamander vangen-,  Manchas de knuffel kat, Familie konijn (die stampen van plezier als je een blaadje sla komt brengen), de Cavia´s die piepen van blijheid en onze kippetjes, suuz en babbetje , Piripiri en Kip leggen verse eitjes voor je!

Quinta do Carmo doet hier niet voor onder  en bij het strandappartement Solmar is de publieke speeltuin en het strand een bron van vertier!

Donald Duck en Lego tafel

Wie is er niet groot mee geworden! Bij Casa Cantiga liggen stapels Donald Ducks en op de lego tafel wordt volop gebouwd. Je hebt geen kind aan ze!
Voor de boekenwurmen is er ook een plank met kinderboeken en strip boeken.

Bolderkar of fiets

Geen nood als pap en mam samen met jullie willen gaan fietsen. We hebben bij strand appartement SolMar aan zee fietsen te leen met een kinderstoeltje voor achterop, ook een fiets met trekstang, zodat de kleine de kaart kan lezen en pa of ma mag trappen.
Ook hebben we een stoere bolderkar of buggy te leen, waar je met je kleine broer of zus lekker in kunt zitten als je wilt uitrusten tijdens een wandeling.

In de omgeving

Mocht onze zwembaden  je gaan vervelen. Dan zijn er diverse waterparken in de buurt o.a.: Norpark boven bij Nazare aan de kust, Parque Aquatico bij de grotten van Mira de Aire.

Of wat dacht je van een bezoekje aan de grotten in de bergen.  Bij Mira de Aire vindt je de grootste en mooiste van Portugal, waar je met wel 680 treden afdaalt via verschillende ondergrondse kamers, spectaculair!  Gelukkig mag je met de lift weer omhoog.

De stranden zijn hier ook erg leuk, met grote golven waar je met je bodyboard aardig kunt jumpen of een paar lesjes golfsurfen met de hele familie. Of  Suppen, Kitesurfen,  etc..

Natuurlijk ook rustige baaien met genoeg zand voor duizenden zandkastelen en kabbelend water geschikt zonder zwemdiploma.

Of wat dacht je van een bezoek aan een park met dinosauris voetsporen, een stoere wandeling in de bergen, of op vrijdag met zijn allen op de racebaan karten.

Gelukkig begint je vakantie al snel!

Dus vakantie, kindvriendelijk en in Portugal, kom dan naar een van de Casa Cantiga locaties !