kindvriendelijkste vakantie park portugal

Al meer dan 10 jaar!

Casa Cantiga, het kindvriendelijkste vakantiepark Portugal, is met maar ook zonder kinderen een prima vakantie bestemming!

Kindvriendelijk, gezellig en volop privacy voor jong en oud. Al meer dan 10 jaar!

Iedere accommodatie op het vakantiepark heeft een mooi eigen prive terras waar je alleen kunt genieten, met z´n tweetjes of het gezin.
Het terrein is zeer ruim en kindvriendelijk opgezet. Je kunt je eigen gang gaan of elkaar opzoeken op de diverse gemeenschappelijke terrassen.
Of rustig een boek lezen op je eigen terras of een dutje doen in een lekkere hangmat ergens in de enorme tuin.

Lees voor een indruk de blog uit 2018 van een reisbezoek door een van de bloggers van kidseropuit.nl

casa cantiga vakantie park kindvriendelijk zwembaden
casa cantiga vakantie park kindvriendelijk gemeenschappelijk terras3

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Neem contact op

Casa Cantiga duurzaamheid

Niets is hetzelfde op het kindvriendelijkste vakantiepark Portugal

Het kindvriendelijkste vakantiepark Portugal heeft 10 verschillende vakantie accomodaties. Allemaal anders, allemaal kindvriendelijk, aan alles gedacht en met privacy voor je eigen doen en laten.

De vakantie accommodaties op het resort in midden Portugal, liggen verspreid over zo´n 10.000 m2 terrein en bestaan uit:

Een ding hebben ze gemeen, ze liggen allemaal dicht bij het strand! Bekijk de beste stranden op de website van ons strand appartement!

Vakantie in schone lucht

Resultaten van onze fijnstof meting

Kijk voor meer duurzaamheid

Kindvriendelijkste vakantie park portugal kleinschalige vakantie

Gemeenschappelijke faciliteiten

Tussen de accommodaties tref je de gemeenschappelijke faciliteiten zoals:

  • 2 zwembaden met grote terrassen en comfortabele ligbedden in zon en schaduw
    Vanaf lente 2019 zijn de zwembaden verwarmd en buiten de zomer voortaan overdekt. Ook met wat minder weer blijft het lekker zwemmen en met mooi weer  schuiven we de overkappingen open.
  • een grote speel hal / activiteiten hal om te voetballen, basketballen, badminton en soft tennissen, etc. etc.
  • minigolf baan
  • een speeltuin met trampoline, zandbakken, boomhut
  • overdekte terrassen voor een hapje en een drankje
  • spelletjes en boeken voor jong en oud
  • dierenweides met geiten, konijnen, cavias, kippen, en natuurlijk ons hondje mellie
  • een grote tuin of soms meer bos met mooie bomen en struiken en bijzondere plekjes om te zitten, spelen en te verstoppen.

Het terrein is volledig omheind. Op het kindvriendelijkste vakantiepark Portugal is alle tijd en ruimte om als gezin samen te zijn en samen te doen! Het biedt echter ook voldoende rust en privacy voor als je meer op je zelf wilt zijn.

Zwembad of beter gezegd zwembaden!

Geen vakantie zonder een lekker zwembad, dat is ons motto!

Bij onze zwembaden geen strenge badmeesters, wel lekker bommetjes maken, ringen opduiken en vooral genieten van een frisse afkoeling in het heerlijke water. Dit geldt voor de kids, alhoewel we al veel ouders hun best hebben zien doen om de grootste waterbom ooit, te maken. Voor de jongere kinderen hebben we daarnaast een groot ondiep baby, peuter en kleuter zwembad van 5 x 7 meter. En ook de waterbaan, zorgt voor vele uurtjes speelplezier.

Natuurlijk zijn er ook voldoende momenten om gewoon een baantje te trekken, al dobberend een boekje te lezen of te zonnen op de comfortabele ligbedden naast de zwembaden. Het zwembad terrein is voor de veiligheid volledig omheind.

 Wij spreken de taal en weten de weg

De eigenaren van Casa Cantiga, Sandra en Maurice, zijn Nederlands en wonen met hun kinderen sinds 2006 in Portugal. Met deze vele jaren verhuur-ervaring weten we wat nodig is om de gasten te laten genieten. We spreken de taal, weten de weg en zijn er voor u als het nodig is. Een wel zo prettig gevoel! Op de pagina “over ons” stellen we ons graag aan u voor.

Rerveren bij het kindvriendelijkste vakantiepark Portugal

Ben er op tijd bij want de schoolvakantie periodes lopen snel vol en moeten we heel vaak “nee” zeggen. Alvast bedankt voor je interesse en wij, Sandra en Maurice, heten je graag welkom bij Casa Cantiga!

Ervaar onze streek, de Zilverkust

Haha, waar de naam de Zilverkust vandaan komt, dat weten we niet.  Het is in ieder geval een mooi heuvel landschap tussen de “bergen en de zee”.
Het vakantie park, kleinschalig en kindvriendelijk, ligt nabij Alcobaça. Op 5 km rijden treft u gezellige terrassen, het grootste klooster van Portugal, leuke speeltuinen en parken, diverse supermarkten, talloze winkeltjes en natuurlijk de wekelijkse groente en fruit markt. Struin hier maar eens rond, kijk naar de karakteristieke koppies van locale boertjes en geniet van deze mooie ervaring. Je sluit af met een heerlijke expresso met een klein Portugees taartje, een ijsje voor de kids of een lekkere lunch in de schaduw van de vele bomen in deze Portugese stad. Nou ja, beter gezegd dorp naar Nederlandse begrippen.

Het meest kindvriendelijke vakantie park ligt tussen de zee en de bergen. Dus trek er op uit om een van de vele stranden te ontdekken of dwaal in het nabij gelegen natuur park, een kleine bergketen. Zet je “Tom Tom” maar eens op de “traject kortste afstand”. Neem eens de tijd om de bochten te rijden, flinke hellingen te rijden en geniet van de natuur, de oude dorpjes, de druiven, de boomgaarden en de vergezichten. Rijd over de lange “strada atlantica”, een weg direct naast de zee en hoor de Atlantische oceaan ruisen.

Nazaré, extreme surf hot spot en klederdracht

Bezoek Nazaré, de dichts bijzijnde kustplaats op 15 km, voor de klederdracht van de visservrouwen met hun 7 rokken. Ze zitten gezellig langs de weg met een bordje “kamer te huur”, want hier heeft internet nog niet zijn intrede gedaan. Bezoek de leuke haven, ga de zee op om dolfijnen te spotten, huur een waterscooter of bekijk de expositie over de grootste golven ter wereld met hun “berijders”. Stoere extreme surfers gaan ervoor. Golven van 25 meter hoogte, doe dat maar eens na. Of wellicht beter,  doe maar “normale” activiteiten, zoals body boarden, surven, karten, etc.

Een week is te kort

We raken niet uitgepraat over onze mooie omgeving. Dat is ook de ervaring van onze gasten. Een veel gehoorde “klacht” is dat 1 week of zelfs 2 weken nog te kort is om alles te zien en te beleven. Kom zelf ervaren! No stress, geen verplichtingen, alleen maar mogelijkheden naast lekker luieren op het meest kindvriendelijke vakantie park Portugal!

Neem contact op

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *