Je uitleven op de mountainbike!

Op vakantie naar Portugal en je mountainbike of wielrenfiets meenemen is lastig. Naast andere vakantie activiteiten willen velen doorgaan met mountainbiken of wielrennen. Vandaar dat het Portugese vakantie park Casa Cantiga, 4 goede mountainbikes voor gasten ter beschikking heeft, tegen een kleine vergoeding!

Een reden te meer om te kiezen voor de moutainbike vriendelijke vakantie accommodaties van Casa Cantiga. Midden Portugal, nabij de kust in een heerlijk klimaat 365 dagen per jaar.

Casa Cantiga vakantie portugal mountainbike 10
vakantie portugal mountainbike at casa cantiga
Casa Cantiga mountainbike vakantie Portugal 01

Vakantie Portugal mountainbike routes

Als mountainbiken je favoriete sport beoefening is, dan is het op vakantie vaak lastig om de mooie routes te vinden.

Maurice, de Nederlandse eigenaar van Casa Cantiga, is zelf ook een mountainbiker. Hij is elke keer weer verbaasd waar zijn Portugese bike vrienden hem nu weer mee naar toe nemen.

Rondom Alcobaça zijn volop prachtige en uitdagende routes. Maurice heeft daarom enkele mooie trails uitgezet met GPS. U fietst het ene moment adembenemend op rots hoogte direct aan de zee, het andere moment tussen de glooiende fruitvelden, in het bos of op de stevige hellingen van een echte Serra tot 600 meter hoogte!

Download al voor je vakantie de MTB trails via de volgende websites of krijg ze ter plekke.

www.gpsies.com – search field value “Casa Cantiga”
www.bikemap.net – search field value “route Casa Cantiga”
www.routeyou.com – search field route type bike – keyword “Casa Cantiga”
www.wikiloc.com – search field value “Casa Cantiga”

Onder aan de pagina zie je het overzicht en kun je de trails bekijken via pdf !

Rondom het nabij gelegen Batalha is ook nog een speciaal mountainbike centrum, met 7 uitgezette routes van totaal 264 km op 4 moeilijkheid niveaus. Neem je GPS navigatie mee of huur deze bij ons, download de trails en ga op pad en trotseer de vele hoogtemeters.

Voor degenen die wat trap ondersteuning willen….we hebben een Cube e-mountainbike, ter beschikking. Ook gewoon leuk om uit te proberen!

Neem in je koffer je kleding en klik schoenen mee, helm en bidon zijn aanwezig. Kom genieten op vakantie met prachtige mountainbike routes in mid Portugal. De vakantie Portugal mountainbike kan beginnen!

MTB kindvriendelijk vakantie park Portgal Casa Cantiga overview map mountain bike tracks

“of met de wielrenfiets op de weg”

Naast de mountainbike nu ook 2 nieuwe wielrenfietsen ter beschikking, met routes en gps! Meer tekst en uitleg binnenkort op onze nieuwe website, maar je weet het nu alvast.

Kom dus op sportieve voorjaarsvakantie, zomervakantie, najaarsvakantie of gewoon in de winter naar Portugal voor mountainbiken of wielrenfietsen in het schitterende heuvel landschap van de Estremadura. Een heerlijk sportief klimaat, het hele jaar door!

Vakantie Portugal mountainbike, kom je uitleven en genieten!!