Gezinsvakantie Portugal of vakantie zonder kids….

Met reizen begint uw Portugese vakantie naar Casa Cantiga vakantie huizen. Allemaal gelegen in midden Portugal met een heerlijk klimaat en nabij de kust in de provincie Estremadura. De mooie kustlijn tussen Coimbra en Lissabon.

Of het nu met de kinderen op een gezinsvakantie Portugal is, de familievakantie met opa en oma, op vakantie met vrienden, als koppel of individueel, zonder kinderen. Op de volgende pagina´s hebben we diverse informatie verzameld om uw reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Gezinsvakantie Portugal vakantiewoningen B&B glamping reistips 2
Gezinsvakantie Portugal vakantiewoningen B&B glamping reistips 1
Gezinsvakantie Portugal vakantiewoningen B&B glamping reistips 2

Eigen auto of autohuren

Kom u voor uw gezinsvakantie naar Portugal met de auto, houd dan rekening met een reisafstand van ongeveer 2140 km vanaf Utrecht. U kunt de “route national” rijden en tol vermijden. Mooie routes maar neem er de tijd voor. De snelweg gaat tot bijna in Alcobaça, maar houd dan wel rekening met flink wat tol (ongeveer 100 euro enkele reis). In Portugal dient uw rekening te houden met elektronische tol. Tip – koop een “tol kastje” bij de ANWB
Autohuren is wat de meeste van onze gasten doen. Voor meer informatie kijk op onze pagina autohuren.

Vliegen

Inmiddels is naast Porto en Faro, ook Lissabon een bestemming met de “low- cost” vliegmaatschappijen zoals Ryanair, Easyjet en Transavia. Let hier wel op extra kosten zoals voor koffers, boekingskosten, creditcard kosten, e.d. Dus eerst even doorklikken voordat je de definitieve prijs ziet. Maar het is waarschijnlijk de beste manier om voor uw gezinsvakantie Portugal te bereiken.

Vliegt u met kleine kinderen, het kan interessant zijn om uw eigen autostoeltje mee te nemen. Vaak is het huren van een stoeltje bij de autohuur erg kostbaar. Wij hebben ook een aantal stoeltjes en verhogers te leen(vanaf 3 jaar). Tevens hebben wij ook een buggy te leen.

Niet alle aanbieders vliegen op zaterdag, maar een of meer overnachtingen in Porto of Lissabon is zeker de moeite waard. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een goed en goedkoop ticket, wij adviseren u graag.

Vliegtickets (7)
Autohuur (6)
Vakantielinks (67)

Casa Cantiga, voor uw fijne gezinsvakantie Portugal, genieten met zijn tweetjes of individueel. Onze kind vriendelijke vakantie villa, vakantie huizen, appartementen en vakantie camping pods wachten op u.

Welkom!