Eén zwembad? Nee, zwembaden bij Casa Cantiga!

Geen vakantie zonder een lekker zwembad, dat is ons motto! Bij al onze accommodaties geen strenge badmeesters, wel lekker bommetjes maken, ringen opduiken en vooral genieten van een frisse afkoeling in het heerlijke water. Welkom bij Casa Cantiga!

Verwarmde zwembaden bij Casa Cantiga vakantie park

Casa Cantiga kindvriendelijke en kleinschalige vakantie

Casa Cantiga vakantie park Portugal

Ons kindvriendelijke vakantie park heeft 2 zwembaden waarvan eentje ondiep en speciaal voor de kleinere kids. In een heerlijk klimaat wordt het water hele jaar door verwarmd door een professioneel zonnewarmte systeem dat voor lekkere temperaturen zorgt. Buiten de zomer zijn de zwembaden overdekt. Bij mooi weer schuiven we de overkappingen open. Ook als het een keertje wat minder weer is, wordt er heerlijk onder de overkappingen gespeeld.

Beide zwembaden hebben zout in het water dat in combinatie met een electrolyse systeem het zout “omzet” in chloor.  Dit zorgt voor zacht en veilig water.

Professioneel verwarmen zwembaden

150 heatpipes in 5 grote zonne panelen verwarmen duurzaam en zeer efficient een speciale vloeistof in een seperaat buizen systeem. Een warmte wisselaar draagt de warmte over aan het zwembad water. Dit stroomt veilig in een gescheiden eigen buizen systeem. Daarmee voorkomen we de kans op legionella die minder professionele systemen kunnen hebben waarbij het zwembad water zelf door de zonnepanelen stroomt.

Sinds Maart 2019 is het zwembad water tussen de 24 en 30 graden gebleken. Kom ervaren!

Portugal kinder Vakantie met verwarmde zwembaden_Casa Cantiga, met baby, kleine of grotere kids
Vakantie Portugal met verwarmde zwembaden_Casa Cantiga, met baby, kleine of grotere kids

Rural Escape @ Friends – privé zwembad bij Casa da Joana

Vakantie villa Casa da Joana op het vakantie parkje Rural Escape @ friends heeft een mooi prive zwembad met en groot eigen zonne en schaduw terras met buiten keuken. In volledige afscherming van de omgeving heeft u alle privacy.

private pool for holiday Portugal at Casa da Joana

Rural Escape @ Friends – Groot zwembad voor de houten huizen

Op het vakantie parkje Quinta do Carmo, midden Portugal nabij Nazaré, hebben Casinhas Alfazema, Margarida en nog 2 huisjes een groot gedeeld zwembad. Dit zwembad heeft zout in het water dat in combinatie met een electrolyse systeem het zout “omzet” in chloor.  Dit zorgt voor zacht en veilig zwemwater.

vakantie portugal met zwembad op vakantie parkje Quinta do Carmo

Zwembaden voor strandappartment Solmar

Nabij Nazeré aan het strand heeft het appartement Solmar niet alleen een prachtig uitzicht op zee. Het zit in een klein appartementen complex met een groot en klein gemeenschappelijk zwembad die lekker uit de wind liggen!

Stand vakantie Portugal in appartement aan zee nabij Nazaré_met zwembaden