Wij spreken de taal en weten de weg

Voel je thuis in de vakantie accommodaties van Casa Cantiga, De eigenaren Sandra en Maurice, zijn Nederlands en wonen met hun kinderen sinds 2006 in Portugal. Met deze vele jaren verhuurervaring weten we wat nodig is om de gasten te laten genieten. Ze spreken de taal, weten de weg en zijn er voor u als het nodig is. Een wel zo prettig gevoel!

Vakantie Service

Om je reis en verblijf makkelijker te maken bieden wij diverse services aan. Onderstaand enkele voorbeelden. Na reservering stemmen wij jullie wensen nader af.

Aankomst & vertrek services

  • Bij late aankomst kunnen wij voor u een eenvoudige maaltijd of ontbijtpakket verzorgen
  • Laat vertrekken? Op het vakantiepark Casa Cantiga kunt u nog gewoon gratis gebruik blijven maken van de faciliteiten na het uitchecken.

Hoef niet mee te nemen services

  • Baby-/Peuterpakket voor de kleine kids, bestaande uit een bed, stoel, badje, potje en speelgoed
  • Zolang de voorraad strekt; gratis een buggy, autokinderstoeltjes(vanaf 3 jaar), rugdrager en een bolderkar
  • Mountainbikes en fietsen (vakantie park / Solmar)
  • Strand parasol & windscherm
  • Een Glutenvrije box voor onze gasten met coeliaki
  • Strandlakens pakket
  • Tussentijdse schoonmaak

Internet / wifi

Al onze locaties beschikken over gratis Wifi verbinding.

Huisdieren meenemen

Naar Strandappartement SolMar en de accommodaties van Quinta do Carmo kun je soms je huisdier meenemen. We doen dit alleen in overleg en is situatie afhankelijk. Indien akkoord worden er wel extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Leeshoek

Ondanks alle e readers, is een gewoon boek lezen op vakantie ook fijn. Alle locaties hebben een boekenkast met leesplezier voor jong en oud. Omruilen wordt gestimuleerd!

Een schone was

Op het Casa Cantiga vakantiepark en in Casa da Joana is een wasmachine ter beschikking.

Informatiemap

Elke gast ontvangt een uitgebreide informatiemap met alle bezienswaardigheden van de omgeving. Diverse wandel– en fietsroutes zijn speciaal voor u gemaakt. Dat bijzondere nog nauwelijks ontdekte strand, dat ene visrestaurant, die speciale wandeling. Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?

Geen verplichte consumpties

Een drankje bij het zwembad, nootjes op het gemeenschappelijk terras….heerlijk op vakantie!
Bij Casa Cantiga vakantie accommodaties geen verplichte consumpties. Dit voorkomt verrassingen op de eindafrekening. Wel zo fijn!

Klimaat

Praten over het weer, doen we allemaal en veel. Een goed weer garantie afgeven gaat net te ver maar onze kleinschalige vakantie Portugal accommodaties, liggen in een heerlijk gematigd klimaat.  Met veel zon, aangename temperaturen en een adembenemende sterren hemel. Het hele jaar door genieten!

Duurzame vakantie

Casa Cantiga besteedt veel aandacht aan een duurzaam toeristisch ondernemen. Maak je keuze voor ons en je gaat duurzaam op vakantie. Doe mee voor je kinderen en kleinkinderen!

Doen !

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de directe omgeving van onze vakantie Portugal verblijven. Rustig fietsen en wandelen of afzien op de mountainbikes. Of wat dacht u van lekker rondtoeren met de auto in de prachtige natuur. Gezellige plaatsjes en terrassen ontdekken, volop cultuur! Uit eten, borrelen of koffie met taart op het terras is hier een plezier van smaak, diversiteit en lage prijs.

Naast genieten van vakantie-niks-doen, zijn ook volop activiteiten voor een andere invulling van de dag; tennis, terrein rijden, grotten bezoeken, zeilen, golfen, etc.. Onze “ziendoeneten” pagina´s tonen dat  iedereen het hier naar zijn zin kan hebben.