Beschikbaarheid en reserveren

Toelichting

Bedankt voor je interesse in vakantie accommodatie Casinha Canto. Beschikbaarheid kan gezocht worden in de bovenstaande kalender. Daarna kun je beslissen om on line te reserveren of contact met ons op te nemen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Schuiven of combineren

Indien je selectie niet meteen een resultaat geeft, dan valt er vaak nog wel wat te schuiven of is het leuk om 2 accommodaties te combineren. Open hiervoor de reserveringspagina´s van de diverse accommodaties in diverse tabs in je browser.  Je kunt dan handig alternatieven bekijken en op elkaar laten aansluiten. Dit kan eenvoudig door het klikken op de hiernaast getoonde links van de andere accommodaties

Minimale verblijfsduur

Buiten het hoogseizoen geldt voor deze accommodatie een verblijfsduur van 3 nachten. In het hoogseizoen normaal 7 nachten, uitzonderingen worden getoond bij selectie.

Hoogseizoen – vaste aankomst / vertrek dag op Zaterdag

In Juli en Augustus heeft deze accommodatie een vaste aankomst/vertrek dag op Zaterdag. We wisselen de helft van onze accommodaties op Vrijdag, de andere op Zaterdag

De prijs opbouw

De reserveringsprijs wordt eerst bepaald o.b.v. de periode en de basis prijs (tot en met 5 personen). De prijs kan worden aangepast indien u alleen of met 2 personen bent.  Buiten het hoofdseizoen krijgt u automatisch 10% korting bij een verblijf van 7 nachten of meer. De verplichte eindschoonmaak is per verblijfsperiode en dus onafhankelijk van de duur van je verblijf.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en hopen je snel te begroeten in het zonnige Portugal!

Kijk ook voor beschikbaarheid

Op Casa Cantiga vakantiepark:
Casa no Pomar (5p)
Casa da Tapada (tot 10p)
Casa Cançoneta
(6p)
Casa Palmeira (6p)
Casinha Canção (5p)
Tendas Toca (6p)
De rode Ford camper (4p)
Cabins o Figo (5p)
Cabins o Medronho  (5p)
Aan zee:
Beach apartment SolMar (5p)
Op Quinta do Carmo:
Casa da Joana (tot 10p)
Casinha Margarida (5p)
Casinha Alfazema (5p)
Tenda Bambu (6p)