Casinha Margarida2021-02-07T17:10:27+00:00
Glamping Costa da Prata Nazaré Quinta do Carmo kindvriendelijke vakantie portugal

Vakantie nabij de grootste golven ter wereld!

Grootste golven, grootse vakantie! Quinta do Carmo, een kleinschalig vakantie parkje met 3 accommodaties ligt nabij de plek met de grootste golven ter wereld.  Casinha Margarida (Magriet)  is een van de twee prachtige houten vakantie huizen nabij deze extreme surf hot spot Nazaré .  Elk huis heeft eigen privacy maar je deelt een gemeenschappelijk zwembad en nog een groot terras met BBQ.

De huizen zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras, 2 slaapkamers, een badkamer.  Ze zijn luxe en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, oven, magnetron,  etc. De accommodatie is voor max 5 personen.

De inrichting van Casinha Margarida

De woonkamer met open keuken is gezellig ingericht in Magriet tinten. De houten vloeren, wanden en dak geven een warm en knus gevoel. Je opent de deuren naar het terras en leeft buiten. De bank in de woonkamer kan ook als slaapbank worden gebruik. De keuken is lux ingericht met vaatwasser, koelkast, oven, magnetron etc. Een slaapkamer  heeft twee persoonsbed met een grote inbouw kast. De andere slaapkamer heeft een stapelbed en derde uitschuifbed.

Het privé terras en tuin

Je zit buiten lekker vrij op je ruime overdekte terras met daarvoor een kleine eigen tuin. Het uitzicht gaat over het zwembad en de valei. Het lijkt wel glamorous camping, of te wel glamping!

vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida
vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida slaapkamer1

Quinta do Carmo

vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida slaapkamer
vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida terras

Quinta do Carmo

vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida
vakantie Portugal Nazaré met kinderen en huisdieren quinta do carmo_Margarida

Quinta do Carmo

Contact

Reserveer deze accommodatie

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Chalet Margardida beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Het gemeenschappelijke terras en zwembad

Casinha Margarida (Magriet) deelt samen met  Casinha Alfazema (Lavendel) een ruim zwembad van 5 x 10 meter. Dit zorgt voor veel afkoeling en plezier. Er is een mooi ruim verhard terras omheen met lekker ligstoelen en voldoende schaduw. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk terras met o.a. een grote portugese BBQ en een ruimte met een wc en o.a. een wasmachine.

vakantie portugal met kinderen glamping shared pool
vakantie portugal met kinderen glamping shared terrace
vakantie portugal met kinderen glamping shared terrace

Wifi en parkeren

Elk huisje heeft een eigen parkeerplaats nabij de ingang op het hoger gelegen terrein om de  (huur)auto veilig te parkeren.
Internet toegang heeft u gratis via het lokale wifi netwerk.
Ook een TV is aanwezig met alleen Portugese zenders. Kijk voor de gein eens naar een van de vele Portugese soaps of het uitgebreide nieuws. Een echt cultuur verschil!

De geschikte vakantie periode

Casinha Margarida is geschikt voor heerlijke vakanties in de zomer, het voor- en najaar maar ook voor in de winter.  De huis is volledig geïsoleerd met dubbele houten wanden en een elektrische kachel voor de koelere perioden. Je verblijft het hele jaar door privé,  in de natuur, rustig met zijn tweetjes of met de kids. Laat u verrassen door het klimaat en de cultuur.

Vakantie Services

Om niet alles te moeten meeslepen en dus je vakantie plezieriger te maken hebben we diverse services beschikbaar. Daarnaast kijk ook eens voor ons “eten en drinken” concept die onverwachte kosten voorkomt. In geval dat een van u te maken heeft met Coeliakie, kijk op de gluten vrije vakantie pagina.

Meer informatie nodig ?

Interesse? Bekijk dan ook de prijsinformatie voor de accommodatie, of neem contact op met de Nederlandse beheerders Sandra en Maurice of kijk voor meer informatie op Quinta do Carmo, op onze Facebook Casa Cantiga pagina of Zoover of google op grootste golven Nazaré.

Contact

Kijk voor beschikbaarheid van deze accommodatie

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Chalet Margardida beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Quita do Carmo & de grootste golven ter wereld

Wat een mooie combinatie. Ontdek de verhalen van de extreme sporters, het wereld record van surfen op bijna 25 meter hoge golven, snuif de sfeer en bezoek de expositie. Op het strand aan de noordkant van Nazaré komen enkele keren per jaar de grootste golven ter wereld aan land. Dit komt door een canyon die net voor de kust “boven” komt in combinatie met bepaalde stromingen in de atlantische oceaan. De golven zijn inmiddels zo´n 10 jaar geleden “ontdekt” en vele  extreme sporters uit de hele wereld komen er op af. Op de ver uitstekende rots voor Nazaré staat een oud ford met vuurtoren ver boven de zeespiegel. Hier worden de beroemde foto´s gemaakt van surfen op de hoogste golven ter werel. De expositie in het ford is volledig gewijd aan dit fenomeen. Een bezoek waard!