Reserveren en contact

Voor een heerlijke vakantie met of zonder kinderen, kies voor een van onze kindvriendelijke vakantie accommodaties in midden Portugal, nabij de kust ter hoogte van Nazaré. Vier vakantie in een heerlijke klimaat!

U kunt reserveren via e-mail, de telefoon en uw vragen tevens stellen via ons online contactformulier van Casa Cantiga.

Casa Cantiga
Sandra van Kessel en Maurice Couwenberg
Rua da Lagoa s/n
2460-613 Lagoa do Cão ( Aljubarrota – Alcobaça)
Portugal

Vast:           00351 262 588 255
Mobile:      Sandra 00351 9191 33855 of Maurice 00351 9191 33750
E-mail:       info@casacantiga.eu
Website:    www.casacantiga.eu
Facebook: www.facebook.com/CasaCantiga

Tijdelijke boekingsvoorwaarden i.v.m. Corona:

Voor nieuwe reserveringen – zonder voucher – gelden de volgende voorwaarden:

 1. Na aanbetaling van 75€ heb je een optie op de accommodatie.
 2. Het resterende bedrag tot de normale aanbetaling van 50% van het totaal bedrag, dient voor 31 maart 2021 te worden voldaan om de optie om te zetten in een definitieve reservering. Wij nemen hiervoor contact met je op. Daarna gelden de normale boekingsvoorwaarden.
 3. Mocht u de optie willen annuleren dan kan dat tot 31 maart 2021,  door het resterende bedrag niet te betalen.

Voor nieuwe reserveringen – met voucher – gelden de volgende voorwaarden:

 1. De waarde van de voucher wordt gezien als aanbetaling voor de definitieve reservering, je hoeft niet de 75€ te betalen voor een optie!
 2. Wij contacteren je in Maart 2021 voor het overmaken van het eventuele resterende aanbetalingsbedrag (conform de normale voorwaarden 50% van het totaal bedrag). Daarna gelden de normale boekingsvoorwaarden.

Voor meer informatie over Casa Cantiga en Corona, zie onze speciale pagina met  Corona updates.

kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal, B&B, glamping
B&B, glamping, kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal,
self catering B&B, kindvriendelijke vakantie accommodaties Portugal glamping

Boekingsvoorwaarden

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u, per mail, de bevestiging met de betalingsgegevens. Uw reservering is definitief na aanbetaling van 50% van de huurprijs.
Het resterende bedrag dient u te voldoen 1 maand voor de dag van aankomst. Indien u minder dan één maand voor aankomst reserveert dient u het volledige bedrag ineens te voldoen.

Uw appartement of tent is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek dient u uw verblijf veegschoon te verlaten voor 10.30 uur.

Annuleringen

Annulering is voor beide partijen niet fijn. Door onze kleinschaligheid kunnen wij natuurlijk wel wat schuiven met data om een andere periode te kiezen. Doch wij adviseren u voor de zekerheid een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 • De aanbetaling van 50% is niet terug vorderbaar.
 • Heeft u het volledige bedrag betaald, dan betalen wij een deel van de tweede betaling aan u terug.
  • Annulering tot 1 maand voor aankomst 100 % retour van de tweede betaling (50% totale huurbedrag)
  • Annulering binnen 30 dagen  voor aankomst 0% retour van de tweede betaling (50% totale huurbedrag)
  • Annulering tijdens uw verblijf 0% retour.

Aansprakelijkheid

Casa Cantiga is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en diefstal van/aan uw eigendommen. Het gebruik of betreden van de kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, vakantiewoningen, zwembad, speeltuin, barbecue en de rest van de installaties, valt onder verantwoording van de bezoeker.

Bedrijfsinformatie

Casa Cantiga behoort tot Couwenberg & Van Kessel LDA. Dit is een Portugese BV, geregistreerd bij de Portugese kamer van koophandel / belasting dienst onder nummer 509470149, volledig eigendom van Maurice Couwenberg & Sandra van Kessel.

Sinds 2007 zijn wij geopend en onze kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal hebben de verhuur vergunning “AL” – Alojamento Local onder nummers 3182/AL, 3177/AL, 15026/AL.

We zijn al jaren een gezond bedrijf, investeren alleen met eigen geld, we zijn een vertrouwd adres voor uw volgende vakantie.

Privacy, persoonlijkheid, gastvrijheid staan aan de basis van onze kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, nabij de strand en zee ter hoogte van Nazaré. Een prachtige omgeving voor vele mooie bezienswaardigheden en activiteiten.