Casa Cantiga – Family Holiday Eco Resort
SolMar – Beach Apartment Portugal         
Quinta do Carmo
– Your Rural Escape

Reserveren en contact

Voor een heerlijke vakantie met of zonder kinderen, kies voor een van onze kindvriendelijke vakantie accommodaties in midden Portugal, nabij de kust ter hoogte van Nazaré. Vier vakantie in een heerlijke klimaat!

U kunt reserveren via e-mail, de telefoon en uw vragen tevens stellen via ons online contactformulier van Casa Cantiga holiday accommodations.

Casa Cantiga Holiday Accommodations
Sandra van Kessel en Maurice Couwenberg
Rua da Lagoa s/n
2460-613 Lagoa do Cão ( Aljubarrota – Alcobaça)
Portugal

Vast:           00351 262 588 255
Mobile:      Sandra 00351 9191 33855 of Maurice 00351 9191 33750
E-mail:       info@casacantiga.eu
Website:    www.casacantiga.eu
Facebook: www.facebook.com/CasaCantiga

Tijdelijke boekingsvoorwaarden verblijf najaar 2021 i.v.m. Corona:

Mocht Corona roet in het eten gaan gooien, dan betalen we je je geld terug. Dit geldt indien er een negatief reisadvies komt naar Portugal of dat je bij aankomst / thuiskomst in quarantaine moet. Dus kom nog even genieten!

Voor meer informatie over Casa Cantiga en Corona, zie onze speciale pagina met  Corona updates

kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal, B&B, glamping
B&B, glamping, kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal,
self catering B&B, kindvriendelijke vakantie accommodaties Portugal glamping

Boekingsvoorwaarden

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u, per mail, de bevestiging met de betalingsgegevens. Uw reservering is definitief na aanbetaling van 50% van de huurprijs.
Het resterende bedrag dient u te voldoen 1 maand voor de dag van aankomst. Indien u minder dan één maand voor aankomst reserveert dient u het volledige bedrag ineens te voldoen.

Uw appartement of tent is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst. Op de dag van vertrek dient u uw verblijf veegschoon te verlaten voor 10.30 uur.

Annuleringen

Zie voor speciale condities ivm Covid-19 de boekingsvoorwaarden hierboven aangegeven

Annulering is voor beide partijen niet fijn. Door onze kleinschaligheid kunnen wij natuurlijk wel wat schuiven met data om een andere periode te kiezen. Doch wij adviseren u voor de zekerheid een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

  • De aanbetaling van 50% is niet terug vorderbaar.
  • Heeft u het volledige bedrag betaald, dan betalen wij een deel van de tweede betaling aan u terug.
    • Annulering tot 1 maand voor aankomst 100 % retour van de tweede betaling (50% totale huurbedrag)
    • Annulering binnen 30 dagen  voor aankomst 0% retour van de tweede betaling (50% totale huurbedrag)
    • Annulering tijdens uw verblijf 0% retour.

Aansprakelijkheid

Casa Cantiga holiday accommodations is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en diefstal van/aan uw eigendommen. Het gebruik of betreden van de kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, vakantiewoningen, zwembad, speeltuin, barbecue en de rest van de installaties, valt onder verantwoording van de bezoeker.

Bedrijfsinformatie

Casa Cantiga holiday accommodations  behoort tot Couwenberg & Van Kessel LDA. Dit is een Portugese BV, geregistreerd bij de Portugese kamer van koophandel / belasting dienst onder nummer 509470149, volledig eigendom van Maurice Couwenberg & Sandra van Kessel.

Sinds 2007 zijn wij geopend en onze kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal hebben de verhuur vergunning “AL” – Alojamento Local onder nummers 3182/AL, 3177/AL, 15026/AL.

We zijn al jaren een gezond bedrijf, investeren alleen met eigen geld, we zijn een vertrouwd adres voor uw volgende vakantie.

Privacy, persoonlijkheid, gastvrijheid staan aan de basis van onze kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, nabij de strand en zee ter hoogte van Nazaré. Een prachtige omgeving voor vele mooie bezienswaardigheden en activiteiten.