Persoonlijk contact

Casa Cantiga, voor uw gezinsvakantie, familievakantie met Opa en Oma, met vrienden, saampjes, of individueel. Uw vakantie Portugal kindvriendelijk, natuurlijk ook volwassen vriendelijk (:)) maar vooral kleinschalig!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  Wij, de Nederlandse eigenaren Maurice en Sandra, behandelen je contact persoonlijk. Je stemt in met  onze privacy voorwaarden.

Casa Cantiga vakantie portugal kindvriendelijk en kleinschalig
Casa Cantiga vakantie portugal kindvriendelijk en kleinschalig
Casa Cantiga vakantie portugal kindvriendelijk en kleinschalig

Meer informatie of reserveren?

U kunt contact opnemen via e-mail, de telefoon of via het online contactformulier op onze nieuwe site: https://book.yourholiday.pt/contact/

.

(We zijn bezig met een rebranding naar “yourholiday.pt” voor al onze accommodaties en Quinta das Cantigas voor het huidige “casa cantiga vakantie park”, vandaar een ander email adres dan wellicht verwacht)

Attentie:

In het geval dat je geen email van ons hebt ontvangen binnen 1-2 dagen, kijk dan even in je SPAM folder. Om te voorkomen dat onze emails in je SPAM folder terecht komen, graag ons email adres “welcome@yourholiday.pt” toevoegen in je email contacten adres boek.

YourHoliday.PT
Sandra van Kessel en Maurice Couwenberg
Rua da Lagoa s/n
2460-613 Lagoa do Cão ( Aljubarrota – Alcobaça)
Portugal

vast:           00351 262 588 255
Mobile:      Sandra 00351 9191 33855 of Maurice 00351 9191 33750
E-mail:       welcome@yourholiday.pt

 

“Rebranding” Casa Cantiga in winter 2022

Wij informeren je dat we deze winter onze naam gaan veranderen, de website zal worden vernieuwd en we zullen een nieuw email adres gaan gebruiken.
We splitsen onze huidige website op naar onze diverse doelgroepen:

  • Casa Cantiga vakantie park wordt Quinta das Cantigas – gastvrijheid speciaal voor families met kids
  • Casa Cantiga holiday accommodations wordt YOURHOLIDAY.PT – hier verzamelen we al onze accomodaties, dus ook de accommodaties op andere lokaties als Quinta das Cantigas. Het wordt onze centrale bookings informatie site.
  • Daarnaast zullen we diverse andere sites hebben voor andere doelgroepen dan alleen families, bijvoorbeeld
    • BEACH.HOLIDAY.PT
    • GLAMP.HOLIDAY.PT

Klachtenregeling

Wij zijn persoonlijk met u in contact voor, tijdens en na uw verblijf. Geef op tijd aan indien u ergens ontevreden over bent, dan kunnen we er namelijk nog iets aan doen. Mochten we er niet uitkomen, dan kun je gebruik maken van de Portugese klachtenregeling.

Vakantie Portugal kindvriendelijk en kleinschalig

Via deze pagina neemt u contact op met de eigenaren van Casa Cantiga, de perfecte plek voor uw vakantie Portugal kindvriendelijk en kleinschalig. Een vakantie resort in de Portugese streek Estramadura. Het is een landelijk en rustig gelegen vakantieparkje dat nabij de Zilverkust ligt. Hier treft u alle gemakken, privacy en gezelligheid aan van een kleinschalig vakantieverblijf met 7  accommodaties.

Het resort heeft gemeenschappelijk o.a.
– een lekker zwembad met ligbedden en parasols
– met een schaduwrijk lounge terras bij het zwembad
– een terras voor gemeenschappelijke maaltijden, de informatie mappen en vooral om spelletjes doen
– een mooie tuin, jeu de boule baan, speeltuin en speel honk met tafeltennis tafel, etc.

Uw vakantie Portugal kindvriendelijk en kleinschalig resort ligt in de prachtige streek Estremadura vlak bij de prachtige stranden van de Costa de Prata. In een heerlijk klimaat om te vakantie luieren maar ook voor een meer actieve vakantie, pak bijvoorbeeld de mountainbike. Het terrein ongeveer 5000 m2 en is volledig omheind, biedt volop privacy door de set up van de accommodaties en heeft diverse parkeerplekken binnen en buiten het terrein.