De routes naar de 3 vakantie locaties van Casa Cantiga

Hier treft u de routes aan naar een van de vakantie huisje Portugal accommodaties van Casa Cantiga resort, het strand appartement Solmar en vakantie woningen Quinta do Carmo. Alle vakantie huisjes Portugal zijn kindvriendelijk, kleinschalig, met zwembad, rust en ruimte.

Wij kijken uit naar uw bezoek en doen het maximale om u een mooie vakantie te bieden.

Indien u met het vliegtuig en huurauto komt, beschrijven we voor u de routes vanaf de luchthaven Lissabon. Komt u vanuit Porto of  Faro of met eigen auto, dan sturen we u deze specifieke routes toe. Of kijk onder aan de pagina voor de interactieve googlemaps link naar onze vakantie accommodaties.

Casa Cantiga vakantie huisje portugal B&B glamping reistips 4
Casa Cantiga vakantie huisje portugal B&B glamping reistips 4
Casa Cantiga vakantiewoningen portugal B&B glamping reistips 5

Casa Cantiga vakantie resort

klik hier voor download Routebeschrijving Casa Cantiga vanuit lissabon.

Nog handiger is om in google maps te zoeken op “casa cantiga, het kindvriendelijkste vakantie park ….”. U wordt dan door de navigatie met google maps direct voor de deur afgezet. Download thuis even de lokale kaart op je mobiel en het kost je zelfs geen data.

Casa Cantiga is een kleinschalig vakantiepark  met zwembad nabij Alcobaça. We hebben hier 10 vakantie accommodaties met elk hun eigen privacy, kindvriendelijk en op een steenworp afstand van de prachtige kustlijn van de Costa da Prata. U heeft een prachtig uitzicht op de Serra dos Candeeiros, een kleine bergketen uitstekend boven het heuvel landschap.

Casinha Cançoneta – vrijstaand vakantie huisje Portugal
Casinha Canto, Casinha Cançao en Casa Palmeira – vakantie huisjes Portugal in het hoofdgebouw
Casa no Pomar – vrijstaand vakantie huis met 2 slaapkamers
Casa da Tapada – vrijstaand vakantie huis met 4 slaapkamers
Tendas Toca – glamping tenten, luxe kamperen
Glaming in de Rode Ford – luxe camperen in een mooie camper
Glamping in cabins o Figo – luxe camperen in houten cabins
Glamping in cabins o Medronho – luxe camperen in houten cabins

Beach appartement Solmar

Klik hier voor download Routebeschrijving strand appartement SolMar vanuit lissabon

Nog handiger is om in google maps te zoeken op “Beach Apartment SolMar, Pataias”. U wordt dan door de navigatie met google maps direct voor de deur afgezet. Download thuis even de lokale kaart op je mobiel en het kost je zelfs geen data.

Daarnaast heeft Casa Cantiga een beach appartement direct aan zee. Dit strand appartement Solmar ligt in een idyllisch klein kust plaatsje 25 km van Casa Cantiga. In het beach appartement Solmar heeft u uw eigen grote dakterras met typische Portugese BBQ. Met een schitterend uitzicht op de strand en oceaan kunt u grillen, chillen en zonnen in privacy. De zee ruist u in slaap.

Quinta do Carmo

Quinta do Carmo heeft 2 ingangen, eentje voor Casa da Joana en eentje voor Quinta do Carmo (Casinhas Alfazema en Margarida).

Klik hier voor downloadRoutebeschrijving Casa da Joana vanuit lissabon
Klik hier voor download routebeschrijving Quinta do Carmo (ontbreekt nog)

Nog handiger is om in google maps te zoeken op “Casa da Joana, Rua das Barreiras …..” of op “Quinta do Carmo – Small holiday park mid Portugal….”. U wordt dan door de navigatie met google maps direct voor de deur afgezet. Download thuis even de lokale kaart op je mobiel en het kost je zelfs geen data.

In een ander dorpje nabij Alcobaça verhuren wij ook nog een groot en mooi Portugees landhuisCasa da Joana”, eigendom van een gastvrije Portugese familie. In Casa da Joana waant u zich op een landgoed. Onder de palmbomen bij het zwembad, wandelend in een groot park met fruitbomen, een eigen groentetuin, ezel, geitjes, fazanten en ook een eigen voetbal veld.

Huisje Portugal cultuur en activiteiten

Bij onze vakantie accommodaties is veel te zien, doen, eten. Prachtige wandelingen, sportief mountainbiken, veel bezienswaardigheden met en zonder cultuur om te bekijken, nabijheid heerlijke stranden. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor een glutenvrije vakantie.

Bekijk onze locaties op google maps

Gebruik de interactieve google maps kaart voor orientatie en het plannen van uw route naar onze vakantie huisje Portugal accommodaties!