Vakantie huisje Portugal - de routes

Home » Route
Route 2017-11-27T22:37:30+00:00

De routes naar de 3 vakantie locaties van Casa Cantiga

Hier treft u de routes aan naar een van de vakantie huisje Portugal accommodaties van Casa Cantiga resort, het strand appartement Solmar en vakantie woningen Quinta do Carmo. Alle vakantie huisjes Portugal zijn kindvriendelijk, kleinschalig, met zwembad, rust en ruimte.

Wij kijken uit naar uw bezoek en doen het maximale om u een mooie vakantie te bieden.

Indien u met het vliegtuig en huurauto komt, beschrijven we voor u de routes vanaf de luchthaven Lissabon. Komt u vanuit Porto of  Faro of met eigen auto, dan sturen we u deze specifieke routes toe. Of kijk onder aan de pagina voor de interactieve googlemaps link naar onze vakantie accommodaties.

Casa Cantiga vakantie huisje portugal B&B glamping reistips 4
Casa Cantiga vakantie huisje portugal B&B glamping reistips 4
Casa Cantiga vakantiewoningen portugal B&B glamping reistips 5

Casa Cantiga vakantie resort

klik hier voor download Routebeschrijving Casa Cantiga vanuit lissabon

Casa Cantiga is een kleinschalig vakantiepark  met zwembad nabij Alcobaça. We hebben hier 7 vakantie accommodaties met elk hun eigen privacy, kindvriendelijk en op een steenworp afstand van de prachtige kustlijn van de Costa da Prata. U heeft een prachtig uitzicht op de Serra dos Candeeiros, een kleine bergketen uitstekend boven het heuvel landschap.

Casinha Cançoneta – vrijstaand vakantie huisje Portugal
Casinha Canto, Casinha Cançao en Casa Palmeira – vakantie huisjes Portugal in het hoofdgebouw
Casa no Pomar – vrijstaand vakantie huis met 2 slaapkamers
Casa da Tapada – vrijstaand vakantie huis met 4 slaapkamers
Tendas Toca – glamping tenten, luxe kamperen

Beach appartement Solmar

klik hier voor download Routebeschrijving strand appartement SolMar vanuit lissabon

Daarnaast heeft Casa Cantiga een beach appartement direct aan zee. Dit strand appartement Solmar ligt in een idyllisch klein kust plaatsje 25 km van Casa Cantiga. In het beach appartement Solmar heeft u uw eigen grote dakterras met typische Portugese BBQ. Met een schitterend uitzicht op de strand en oceaan kunt u grillen, chillen en zonnen in privacy. De zee ruist u in slaap.

Quinta do Carmo

klik hier voor download Routebeschrijving Casa da Joana vanuit lissabon

Klik hier voor download Routebeschrijving Casinha Alfazema of Margarida (volgt nog)

In een ander dorpje nabij Alcobaça verhuren wij ook nog een groot en mooi Portugees landhuisCasa da Joana”, eigendom van een gastvrije Portugese familie. In Casa da Joana waant u zich op een landgoed. Onder de palmbomen bij het zwembad, wandelend in een groot park met fruitbomen, een eigen groentetuin, ezel, geitjes, fazanten en ook een eigen voetbal veld.

Huisje Portugal cultuur en activiteiten

Bij onze vakantie accommodaties is veel te zien, doen, eten. Prachtige wandelingen, sportief mountainbiken, veel bezienswaardigheden met en zonder cultuur om te bekijken, nabijheid heerlijke stranden. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor een glutenvrije vakantie.

 

Bekijk onze locaties op google maps

Gebruik de interactieve google maps kaart voor orientatie en het plannen van uw route naar onze vakantie huisje Portugal accommodaties!