De routes naar de 3 vakantie locaties van Casa Cantiga

Hier treft u de routes aan naar een van de vakantie huisje Portugal accommodaties van Casa Cantiga resort, het strand appartement Solmar en vakantie woningen Rural Escape @ Friends. Alle vakantie huisjes Portugal zijn kindvriendelijk, kleinschalig, met zwembad, rust en ruimte. Ook voor een duurzame vakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kijken uit naar uw bezoek en doen het maximale om u een mooie vakantie te bieden.

Indien u met het vliegtuig en huurauto komt, beschrijven we voor u de routes vanaf de luchthaven Lissabon. Komt u vanuit Porto of  Faro of met eigen auto, dan sturen we u deze specifieke routes toe. Of kijk onder aan de pagina voor de interactieve googlemaps link naar onze vakantie accommodaties.

Familien Urlaub Portugal mit Schwimmbad im Ferienpark Quinta do Carmo
kindvriendelijkste vakantie park portugal
Beach holiday apartment Portugal close to Nazaré Silver Coast mid Portugal

Casa Cantiga vakantie resort

klik hier voor download Routebeschrijving Casa Cantiga vanuit lissabon.
of

Nog handiger is om in google maps te zoeken op “casa cantiga, het kindvriendelijkste vakantie park ….”. U wordt dan door de navigatie met google maps direct voor de deur afgezet. Download thuis even de lokale kaart op je mobiel en het kost je zelfs geen data.

Beach appartement Solmar

Klik hier voor download Routebeschrijving strand appartement SolMar vanuit lissabon
of
Nog handiger is om in Google maps te zoeken op “Beach Apartment SolMar, Pataias”
. U wordt dan door de navigatie met google maps direct voor de deur afgezet. Download thuis even de lokale kaart op je mobiel en het kost je zelfs geen data.

Huisje Portugal cultuur en activiteiten

Bij onze vakantie accommodaties is veel te zien, doen, eten. Prachtige wandelingen, sportief mountainbiken, veel bezienswaardigheden met en zonder cultuur om te bekijken, nabijheid heerlijke stranden. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor een glutenvrije vakantie.

Bekijk onze locaties op google maps

Gebruik bijvoorbeeld een google maps kaart voor orientatie en het plannen van uw route naar onze vakantie huisje Portugal accommodaties!