Zwembad of beter gezegd zwembaden!

Geen vakantie zonder een lekker zwembad, dat is ons motto! Bij al onze accommodaties geen strenge badmeesters, wel lekker bommetjes maken, ringen opduiken en vooral genieten van een frisse afkoeling in het heerlijke water. Op het Casa Cantiga vakantie park zijn vanaf lente 2019 de zwembaden het hele jaar door verwarmd en buiten de zomer overdekt. Dan blijven we lekker zwemmen, ook als het een keertje wat minder weer is. Bij mooi weer schuiven we de overkappingen open en lijkt het zomer!

Kindvriendelijk, maar ook zonder kids!

Al onze vakantieverblijven zijn kindvriendelijk.  Elke locatie is volledig omheind en heeft leuke speelgelegenheden. Maar dat wil niet zeggen dat je zonder kids niet welkom bent. Ook zonder kinderen zijn het heerlijke vakantie plekken. Op  Casa Cantiga vakantie park heeft u uw eigen privacy maar komt u zeker kids tegen. Op Quinta do Carmo en beach appartment SoMar, kunt u geheel in privacy verblijven met en zonder kids.

Wij spreken de taal en weten de weg

De eigenaren van Casa Cantiga, Sandra en Maurice, zijn Nederlands en wonen met hun kinderen sinds 2006 in Portugal. Met deze vele jaren verhuur-ervaring weten we wat nodig is om de gasten te laten genieten. We spreken de taal, weten de weg en zijn er voor u als het nodig is. Een wel zo prettig gevoel! Op de pagina “over ons” stellen we ons aan u voor.

casa cantiga vakantie park kindvriendelijk zwembaden 1
casa cantiga vakantie park kindvriendelijk zwembaden 2
casa cantiga vakantie park kindvriendelijk gemeenschappelijk terras

Onderstaand enkele van onze services. Na reservering stemmen wij jullie wensen af.

Aankomst & vertrek services

  • Bij late aankomst kunnen wij voor u een eenvoudige maaltijd of ontbijtpakket verzorgen
  • Laat vertrekken? In het vakantie park Casa Cantiga kunt u nog gewoon gratis gebruik blijven maken van de faciliteiten na het uitchecken

Hoef niet mee te nemen services

  • Baby-/Peuterpakket bestaande uit een bed, stoel, badje, potje en speelgoed
  • Zolang de voorraad strekt; gratis een buggy, autokinderstoeltjes(vanaf 3 jaar), rugdrager en een bolderkar
  • Mountainbikes en fietsen (vakantie park / Solmar)
  • Strand parasol & windscherm
  • Een Glutenvrije box voor onze gasten met coeliaki
  • Strandlakens pakket
  • Tussentijdse schoonmaak

Huisdieren meenemen

Naar Strandappartement SolMar en Vakantievilla Casa da Joana kun je soms je huisdier meenemen. We doen dit alleen na in overleg en is situatie afhankelijk. Indien akkoord worden er wel extra schoonmaak kosten in rekening gebracht.

Leeshoek

Ondanks alle e readers, is een gewoon boek lezen op vakantie ook fijn. Alle locaties hebben een boekenkast met leesplezier voor jong en oud. Omruilen wordt gestimuleerd!

Een schone was

Bij Casa Cantiga en Casa da Joana is een wasmachine ter beschikking.

Informatiemap

Elke gast ontvangt een uitgebreide informatiemap met alle bezienswaardigheden van de omgeving. Diverse wandel– en fietsroutes zijn speciaal voor u gemaakt. Dat bijzondere nog nauwelijks ontdekte strand, dat ene visrestaurant, die speciale wandeling. Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?

Geen verplichte consumpties

Een drankje bij het zwembad, nootjes op het gemeenschappelijk terras….heerlijk op vakantie!
Bij Casa Cantiga vakantie accommodaties geen verplichte consumpties. Dit voorkomt verrassingen op de eind afrekening. Wel zo fijn!

Klimaat

Praten over het weer, doen we allemaal en veel. Een goed weer garantie afgeven gaat net te ver maar onze kleinschalige vakantie Portugal accommodaties, liggen in een heerlijk gematigd klimaat. Geniet bijvoorbeeld in vakantie studio Casinho Cançonetta of het vrijstaande vakantie huis Casa no Pomar. Met veel zon, aangename temperaturen en een adembenemende sterren hemel. Het hele jaar door genieten!

Doen !

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de directe omgeving van onze vakantie Portugal verblijven. Rustig fietsen en wandelen of afzien op de mountainbikes. Of wat dacht u van lekker rondtoeren met de auto in de prachtige natuur. Gezellige plaatsjes en terrassen ontdekken, volop cultuur! Uit eten, borrelen of koffie met taart op het terras is hier een plezier van smaak, diversiteit en lage prijs.

Naast genieten van vakantie-niks-doen, zijn ook volop activiteiten voor een andere invulling van de dag; tennis, terrein rijden, grotten bezoeken, zeilen, golfen, etc.. Onze “zien, doen, eten” pagina´s tonen dat  iedereen het hier naar zijn zin kan hebben.